Millaisia kotisivuja

WordPress -julkaisuohjelmalla on myös mahdollista luoda täysin mainoksettomia sivuja.

WordPress-sivuja on kahdenlaisia.

  1. suoraan wordpress-palvelinalustalle laadittuja. Niiden ylläpito on nopeaa ja vaivatonta. Tällöin et myöskään tarvitse erillistä web-hotellia sivustosi säilytyspaikaksi.
  2. sivut voidaan luoda myös ensin valmiiksi omalle koneelle. Sivujen luonti on hyvin pitkälle samanlainen toimenpide, kuin tämä suoraan wordpressin palvelimelle tehtävä sivuston valmistusprosessi.Omalle koneelle tehdyt sivut pitää vain siirtää niiden valmistuttua jonkin webhotellin palvelimelle.Palvelinhotellia valittaessa on otettava huomioon, että palvelin pystyy käsittelemään PHP ja MySql -tietokantoja.

Molemmille sivuille voit hankkia oman verkkotunnuksen ( http://www.omatunnus.fi  tms. päätteen). Joidenkin webhotellien tai muiden palveluntarjoajien kautta voi hankkia yksistään oman verkkotunnuksen, mutta välttämättä töllöin osoiterivillä ei näy se oma domainnimi. Joidenkin palveluntarjoajien kautta voi hankkia domainnimen, joka näyttää selaimen osoiterivillä juuri oman domainnimesi, vaikka sivusi eivät sijaitsisikaan heidän palvelimellaan.

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: